top of page

Particulieren diensten

Waarom  Woestenborg Projecten?

Bent u op zoek naar een andere uitstraling in uw woning? Bent u aan het renoveren, (ver)bouwen of heeft u onlangs een nieuwbouwproject gekocht en bent u op zoek naar een betrouwbare vloerenlegger met ruim 10 jaar ervaring? Dan kunnen wij u zeker van dienst zijn!

Woestenborg Projecten is uw specialist in PVC, linoleum, tapijt, tapijtegels, trapbekleding, vloerbedekking en plinten. Daarmee bieden wij het volledige dienstenpakket aan om uw woning om te toveren naar eigen wensen met een prachtige nieuwe vloer. 

Onze showroom bevindt zich in Baarle-Nassau, wat zich op ongeveer een klein half uurtje van Tilburg en Breda bevindt.

Het bezoeken van de showroom zal u daadwerkelijk een meerwaarde leveren. U kunt de producten beter ervaren en uiteraard om deskundig advies vragen en verschillende opties goed met elkaar vergelijken.

Daarnaast kunt u ook inspiratie opdoen als u niet helemaal goed voor ogen heeft wat uw wensen precies zijn en staan wij klaar voor het geven van persoonlijk advies. 

 

Wij verwelkomen u graag bij een bezoek aan onze showroom, wat een extra dimensie zal toevoegen aan uw keuzeproces en u zal helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

Wij verwelkomen u graag!

In onze showroom plannen we graag een kennismakingsgesprek om uw wensen te bespreken. Door de vele vloeren krijgt u tevens een goede indruk van de producten en materialen waar mij mee werken, maar ook van de service die wij als Woestenborg vloeren aanbieden.

 

We ontvangen u graag in onze showroom om onze adviezen persoonlijk aan u over te brengen en u goed ter woord te kunnen staan. Adres showroom: Smederijstraat 43, 5111 PT Baarle-Nassau.

Wij vragen u vriendelijk een afspraak te maken per mail of telefoon.

therdex-logo.png
Ontwerp zonder titel (2).png
belakos-logo_tekengebied-1.png
Ontwerp zonder titel (1).png

Creëer je droomhuis.
Vertel ons vandaag nog over je project.

bottom of page