top of page

Grootschalige Projecten

Bij Woestenborg Projecten begrijpen we dat een vloer niet alleen functioneel moet zijn, maar ook bijdraagt aan de algehele esthetiek en uitstraling van een ruimte. Wij bieden een breed scala aan vloerbedekking, PVC-vloeren en -tegels en plinten van de hoogste kwaliteit om aan uw specifieke eisen te voldoen. Met het leggen van vloeren in grote ruimtes kunnen wij u zeker helpen. Niets is voor ons te gek en we adviseren u graag bij welke wens dan ook.

Ons deskundige team van vakmensen beschikt over de kennis en ervaring om vloeren nauwkeurig en professioneel te installeren, alsmede de oude vloer te verwijderen. Of u nu op zoek bent naar een strakke en moderne uitstraling of een klassiek en tijdloos design, wij hebben de expertise om aan uw verwachtingen te voldoen.

Eerder legden wij vloeren voor verschillende gerenommeerde partijen, zoals voor scholen, ziekenhuizen, kantoren en sportcentra's.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen of interesse. Zo helpen we u gestroomlijnd uw aankomende project door.

Creëer je droomhuis.
Vertel ons vandaag nog over je project.

bottom of page